Menu

Get Socialize
image

2/11. 10enCom. Marketing low cost: com aprofitar els nous canals [Marc Cortés]

November 15, 2018 211 No Comments

DescriptionPosar en marxa un mitjà nou a internet és senzill i barat, però el problema rau en donar-lo a conèixer en un entorn d’oferta virtualment infinita. Quines són les millors estratègies de promoció per a les empreses que treballen a la xarxa i disposen de poc pressupost? Com pot una Pime cercar nous clients? De quina manera cal adreçar-se a les xarxes socials? L’elaboració d’un pla de comunicació integral i la fixació d’uns objectius realistes són altres dels assumptes que es van discutir en aquesta jornada.

Marc Cortés és MBA per ESADE i llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Soci director de RocaSalvatella, empresa de consultoria estratègica especialitzada en ajudar les empreses a transformar el seu negoci a través de l’eix digital. Professor del departament de Direcció de Marketing d’ESADE, on imparteix com a professor titular l’assignatura d'”e-marketing practices i Social Media”. Conferenciant, articulista i col·laborador de diversos mitjans de comunicació. Fundador i co-organitzador de Cava&Twitts, esdeveniment mensual dedicat a la Web 2.0 i Social Media a Barcelona, autor/co-autor dels llibres “Iníciate en el Marketing 2.0”, (Netbiblo, 2009) , “Nanoblogging” (UOC, 2009), “Del 1.0 al 2.0: claves para entender el nuevo marketing”. Més a www.interactividad.org | Twitter: @marccortes

La sessió es va celebrar el 24 de maig a l’Auditori Blanquerna i va ser moderada per l’Àlex Gutiérrez, president de la Fundació Escacc.

Likes: 1

Viewed: 66

source

social marketing

Leave a Reply